kaninSPIS SORØ – Vildt & lokalt & KøkkenChefen.dk inviterer til en aften med kaniner den 18. august 2015.

René de la Cruz viser vejen for den herlige spise. “Vi starter med at partere de slagtede Kaniner, klargøre dem til grill, bål, og hvad vi ellers finder på. Der kan samles lidt vilde urter, og så laver vi en ragout med de dejlige urter, lidt rodfrugter og måske en god mos af kartofler med vilde bær, som vi kan servere til”, fortæller René.

Hvis du har lyst vil der være mulighed for at prøve at partere Kanin, under kyndig vejledning af KøkkenChefen, som sørger for at medbringe skarpe knive (og plaster).

Kanin er en udsøgt spise, desværre bare ikke meget brugt i det danske køkken. Er det fordi det er synd? eller er det fordi vi bare ikke er, vandt til det?

Har du smagt kanin? Ved du hvor du kan købe kaniner? Er det svært at lave en god middag på kanin?
Hvordan sammensætter man smag af krydderier og urter i forhold til tilbehør, når det er kanin?

“Spørgsmålene er mange, og vi satser på at få mulighed for at svare på det hele på dagen, og mere til – så kom frisk og vær med når de madglade entusiaster fra SPIS SORØ gir den max gas”, fortæller René de la Cruz.

Arrangementet koster 125,- Tilmeld dig hos Rene de la Cruz på tlf. 31 66 41 21.

Arrangementet d. 18. august starter kl. 16.00, og slutter kl. 21.00. Der sker hos Rikke Haugaard.