Work to become, not to aqquireFirmaet AddRelation flyttede til Sorø i november 2014. Og dermed kom også lederuddannelsen ”Brainbuilding for ledere” til byen. Den er målrettet til ledere, der ikke har lyst at læse en masse teori og aflevere skriftlige opgaver og få fine karakterer for at bestå en uddannelse i godt lederskab.

Indehaver Tanja Dinsen tror på, at lederskab læres ved at træne, ikke ved at læse. Derfor har denne uddannelse til formål at præsentere deltagerne for en række praktiske værktøjer, som er lige til at gå hjem og bruge i hverdagen til de gængse ledelsesudfordringer, som alle ledere har: At motivere. At kommunikere. At udvikle. Og skabe resultater sammen med og via andre.

Alle kan deltage
Ledende overlæge, håndværksmester, ordblind, diplomleder, direktør, ejerleder – alle typer af ledere har deltaget. For ledelse er et fag i sig selv – og alle ledere har behov for at være gode i praksis. Forskelligheden hos deltagerne bliver sat i spil på uddannelsen, og tilfører en ekstra læringseffekt. Ikke mindst via en 360 graders individuel styrkeprofil og input fra dine medkursister.

Personlig ledertræner sikrer, at du får succes med værktøjerne
I forbindelse med uddannelsen får du tilknyttet en personlig sparringpartner, som hjælper dig til at målrette den nye viden og værktøjerne præcist til DIN situation i din virksomhed. Dermed får du stoffet trænet og integreret lige når du har mest brug for det, fortæller Tanja Dinsen, der har 13 års erfaring som “styrketræner”.

Tanja Dinsen
Tanja Dinsen

“Den røde tråd i uddannelsen er udvikling af din egen personlige måde at bedrive ledelse på, baseret på dine naturlige styrker og det, som andre ser, men du måske ikke kender – endnu. Det arbejder du med gennem hele uddannelsen,” fortæller hun endvidere.

Yderligere information
”Brainbuilding for ledere” er skræddersyet til ledere, der gerne vil have uddannelse og job til at gå op i en højere enhed. Uddannelsen kører i 6 intensive moduler med møde hver 14. dag kl. 14.00 -20.00, så du kan nå både arbejde og udvikling af dit lederskab. Der er ingen tung forberedelse, ingen skriftlige opgaver, og ingen eksaminer. Kun afprøvning og træning af de praktiske værktøjer i dagligdagen.

Uddannelsen starter den 6. maj, og afholdes i Energiens Hus i Sorø.

Tilmelding senest den 24. april. Yderligere information på tlf. 46918998 eller info@addrelation.dk