sæsonplakatFra fredag den 5. juni byder Ludvig Holberg Museet Tersløsegaard på masser af kulturelle oplevelser sommeren igennem: Kongelige skuespillere, Holberg komedier, cabaret, foredrag, børneteater og koncerter med både klassisk og jazz. Hver fjortende dag et nyt arrangement helt indtil den 15. oktober. Hele programmet står på www.tersloesegaard.dk – og på en nytrykt sæsonplakat.

Ønsker du en plakat, leverer Tersløsegaard den kvit og frit (så længe oplag haves). Bare skriv en mail med navn og postadresse til post@tersloesegaard.dk. Formatet er A2 (420 x 594 mm).

Forhåndsinteresse
Sommerens tætte program har allerede fremkaldt adskillige forespørgsler. Flere arrangementer finder sted inde i Holbergs stuer, og der er pladsen meget begrænset. Det er ærgerligt at gå forgæves – og ubehageligt at skulle afvise gæster uden reservation.

Derfor: Bestil plads til arrangementer på post@tersloesegaard.dk eller tlf. 74466770. (NB: Reservationer modtages uden krav om forhåndsbetaling.)

Gæster er også velkomne til at bese Holbergs stuer og udstillingen hver lørdag og søndag kl. 12-16 (fra 5. juni til 27. september). Der kan desuden ved henvendelse til foreviseren (tlf. og e-mail som ovenfor) aftales besøg på andre tidspunkter.