De fysiske butikker kæmper mod stadig stigende nethandel, og presset på mindre Købstæder som Sorø er stort. Sorø Event- og Turistbureau (SET) har derfor taget skridtet mod en fælles webshop for alle forretninger og virksomheder i Sorø Kommune.

Derfor inviteres du til et spændende informationsmøde om overlevelsesstrategier i en digitaliseret fremtid og en præsentation af det konkrete E-handelsprojekt shopsorø.dk.

Mødet finder sted tirsdag den 24. marts 2015 kl. 18.30 på Comwell Sorø.

Formålet med mødet er at få tilslutning og dermed etableret shopsorø.dk. Opstarten af shopsorø.dk er finansieret, men etableringen kræver tilslutning fra forretnings- og virksomhedsejere i Sorø Kommune. Alle er derfor velkomne til informationsmødet – uanset medlemskab af SET.

Nils Hall Torgersen er strategisk forretningsudvikler fra Væksthus Sjælland. Nils har mere end 25 års erfaring med forretningsudvikling og har især arbejdet målrettet med detailhandlen og købstæder som helhed. Nils vil fortælle om hvordan Sorø opgraderer til version 2.0 i vores måder at drive virksomhed og forretning på.

Århus er i dag den eneste by i Danmark med en fælles webportal. Mange byer og kommuner arbejder på at tage skridtet, og SET vil gerne være på forkant med den udvikling. Derfor har SET inviteret tidligere fodboldlandsholdsspiller Marc Rieber til at fortælle om sin succes i Århus. Marc driver sammen med sin kone tøjbutikken BA10 i Århus. Han er med i shopiaarhus.dk og kommer for at fortælle om de erfaringer han og de øvrige forretningsdrivende i Århus har med kombinationen af en fysisk butik og nethandel.

På mødet vil Tina Nisted Ekstrøm og hendes medarbejdere fra Nisted Bruun Reklamebureau informere helt konkret om shopisorø.dk. Hvad kan webshoppen, hvordan ser den ud, hvordan virker den, hvad kræver det at være med – og hvad koster det!

Jacob Buus, Comwell Sorø vil servere gratis tapas, øl, vand og vin.

Invitation