April byder på seks meget forskelligartede rytmiske koncerter. Du kan opleve bl.a. Tamra Rosanes, Povl Dissing og Esben Just i Vesthhuset og Kulturcafé Ludvig.

10. april kl. 20
Thorbjørn Risager and The Black Tornado skyder april måneds musikalske arrangementer i gang på Kulturcafé Ludvig. Der er lagt op til ophedet rockmusik ledsaget af soul og blues fuldført af en kraftig vokal i særklasse. Bandet består af de otte medlemmer, som for over 10 år siden startede det hele, og som sidste år kunne udgive deres ottende album. Glæd dig til at opleve Thorbjørn Risager and The Black Tornado på Kulturcafé Ludvig. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

12. april kl. 13 – 17
Vesthhuset kan stolt præsentere Tamra Rosanes som første artistoptræden i april. Den dansk-amerikanske Tamra Rosanes, også kendt som Danmarks ukronede Countrydronning, sætter barren højt, når det handler om at leverer country for alle pengene. Tamra Rosanes har gennem tiden blandt andet samspillet med Sanne Salomonsen, The Pack, Nanna, Blast og mange flere. Glæd dig til en eftermiddag rig på god stemning og countrymusik.

Jazz Five

17. april kl. 20
Jazz Five giver koncert på Kulturcafé Ludvig. Funky grooves, shuffle, blues og jazz’n’roll er blandt hvad du kan forvente af den moderne femmandsgruppe, der siden 1996 har spillet over 1000 koncerter verden over. Glæd dig til en aften fyldt med sensuel saxofon til en forrygende puls af energiske rytmer. Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans og med to saxer i front, et forrygende pianospil samt en syngende trommeslager, kan de få enhver i den bedste stemning. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

19. april kl. 13 – 17
Piano og fortællinger er på programmet, når Esben Just med stil samler folk i Vesthhuset, hvor han efterhånden er blevet et velkendt ansigt. Kendt for at posere i bar overkrop er Esben Just klar til at vise, hvordan man på den helt rigtige måde går til værks på et flygel. Herudover er han kendt for sine talegaver, og hans historier fanger publikum fra start til slut. Glæd dig til en aften i den musikalske ånd, hvor Esben Just slår fast, at han har fat i den lange ende, når det kommer til flygel og forrygende fortællinger.

24. april kl. 20
Kulturcafé Ludvig kan med stolthed i stemmen præsenterer Povl Dissing m.fl. Denne aften kan du glæde dig til opleve Povl og sønnerne Dissing akkompagneret af Las, som sammen tager velkendte sange fra forskellige årtier til helt nye højder. Povl Dissing er en af Danmarks mest kendte visesangere. En vaskeægte troubadour med flere succesfulde ørehængere på cv’et f.eks. ”25 minutter endnu”. Nyligt er han med sine to sønner og Las Nissen gået sammen i kvartetten kaldet Dissing, Dissing, Las og Dissing, og de herrer er klar til at gøre Kulturcafé Ludvig til én stor humørbombe. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

26. april kl. 13 – 17
Vesthhuset runder månedens musikalske kalender af med harmonika, så hatten passer. Tre af Danmarks største harmonikavirtuoser, Øyvind Ougaard, Kristian Rusbjerg og Mogens Bækgaard, er klar til at indtage scenen i et harmonikapotpourri uden lige.