Sorø Kunstmuseum inviterer til en ny særudstilling, jazzkoncert, fotoworkshop og meget mere i februar 2015.

Fredag den 6. februar kl. 17-19. Udstillingen Skjult af Per Bak Jensen åbner. Udstillingen åbnes af museumsdirektør v/KØS og medlem af Ny Carlsbergfondets direktion, Christine Buhl Andersen. Museet byder efterfølgende på en forfriskning.

kvium
Det postmoderne maleri – Michael Kvium: En køkkenscene

Tirsdag og onsdag den 10. og 11. februar. Vinterferiens børneværksted går i kunstneren Per Bak Jensens fodspor og zoomer ind på naturens detaljer med kameraet om halsen. Tilmelding nødvendig på: butik@sorokunstmuseum.dk

Torsdag den 12. februar. Folkeuniversitetet starter 2 kurser. Det postmoderne maleri – genopstandelsen i 80erne v. Pia Høy og Kunstens skildringer af det evige og det forgængelige v. Christian Kortegaard Madsen.

Tirsdag den 17. februar kl. 14-15.30. Gylden tirsdag med omvisning i særudstillingen Skjult. Museumsinspektør Tanya Lindkvist viser rundt, og efterfølgende er der kaffe og kage i museets café. Tilmelding er nødvendig på tlf. 57 83 22 29.

Fredag den 20. februar kl. 18-21. Koncert med Hans Ulrik Quartet ’14 er et led i vinterens jazzfestival. Her mødes fire af Nordens stærkeste jazzmusikere: Hans Ulrik, tenorsaxofon, Jacob Christoffersen, piano, Kaspar Vadsholt, bas, og Anders Mogensen, trommer. De fire virtuose instrumentalister byder på smukke melodier, seje grooves, storslået sammenspil og soloer på højeste plan. Inden koncerten byder museumscaféen på en tapasanretning og et glas vin. Tilmelding. 

Søndag den 22. februar kl. 11.30-12.30. Søndagsomvisning i museets højdepunkter. Museets formidler introducerer til samlingen, som rummer mere end 300 års dansk kunsthistorie, og trækker tråde til den aktuelle særudstilling.

Søndag den 22. februar kl. 13-15. Februars familieværksted er målrettet børn på 2-5 år, som skal sanse, lege og opdage kunsten via musik, genstande og farve.
Tilmelding nødvendig på tlf. 57 83 22 29.

Fredag den 27. februar kl. 14-15.30. Fredagsfavoritter med museumsinspektør Helle Brøns. Efterfølgende er der kaffe og kage i museets café. Billetter kan købes i butikken eller reserveres på tlf. 57 83 22 29.