Røde Kors holdt lørdag den 8. november årets sidste garagesalg på Liselund, og lidt over 100 mennesker kiggede forbi. Mange brugte møbler skiftede ejere, og der var ligeledes god afsætning på lamper i alle mulige størrelser. I rummet med nips kunne man på dagen købe en plasticpose for 30 kr. og derefter fylde ting i den, så længe der var plads. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, og der blev ryddet godt op i bøger, spil, glas og porcelæn.

Det er meget tilfredsstillende for Røde Kors at der både ved garagesalg på Liselund og i Røde Kors-butikken i Storgade kommer mange og kigger og også køber. Det betyder stigende omsætning, og det er glædeligt i en tid, hvor der er brug for massiv støtte i brændpunkterne ude i verden. Der er også brug for alle de penge, der på forskellige måder samles ind, så der også kan hjælpes i nærområdet.

Der er mange måder, hvorpå vi kan være med til forbedre forholdene for mennesker, der har det svært. Igen i år vil Sorø Røde Kors afdelingen uddele julepakker til familier, som har svært ved selv at kunne købe alt det ekstra, der er med til at gøre juledagene til noget særligt. Det vil ske i samarbejde med familierådgivningen i Sorø Kommune, så det sikres, at der både er koordinering mellem de forskellige hjælpeorganisationer, og at det er de rigtige familier, der får hjælpen.

Næste garagesalg bliver i marts måned, datoen er dog ikke endeligt fastsat, men med det gode salg i lørdags, er der igen plads til møbler. Det er Søren Høj der organiserer afhentning af møbler, der har en kvalitet, så de kan sælges videre på kommende garagesalg på Liselund. Også nips, bøger, tøj og andet, der fortsat kan bruges, har interesse, og mindre ting kan hver dag i åbningstiden indleveres i butikken i Storgade.

For afhentning af større ting kan Søren Høj træffes på tlf. nr. 40 15 34 84.