Er årets adventsgaver stadig ikke i hus? Hos Emils Chokolade emmer stemningen af jul med chokoladeduft og lanterner i døren, og julelækkerier er der masser af.emils

Emils Chokolade har siden 1999 forhandlet chokolade, kaffe, te og chai. Emil producerer ikke selv varerne, men samarbejder med nogle gode leverandører, som går meget op i kvalitet, ordentligt håndværk og ædle råvarer ligesom Emil selv.

Med et bredt julesortiment kan Emil blandt andet byde på smagsfulde gaver såsom fyldte chokolader, den nye julete fra Kusmi Tea eller fine juleflødeboller.

Men hvad er lækre chokolader uden en varm drik? Her kommer Emils med opskriften på, hvordan du derhjemme kan krydre varm chokolade og få den til at smage endnu bedre end sidste år:

Ingredienser
150-200g mørk chokolade, fx Caraibe 66%
3 spsk. rørsukker
1/2 stang vanilje, gerne polynesisk vanlilje
1 liter mælk, gerne sødmælk

Chokolade, sukker og mælk blandes i en gryde.
Vaniljestangen flækkes, kornene skrabes ud, og det hele kommes i gryden.
Mælken bringes langsomt i kog – husk hele tiden at røre rundt i gryden.
Vaniljestangen fiskes op igen.
Servér evt. med flødeskum, is, skumfiduser eller en sjat rom eller cognac.

/KB