En helt almindelig tirsdag i Sorø og så alligevel ikke. Støvlet Katrines Hus lagde historiske og hyggelige rammer til et møde mellem den koreanske ambassade og lederen af Sorø Taekwon-Do Klub.

Thomas Brandt, der udover at lede klubbens daglige arbejde, er ligeledes pioner for ITF Taekwon-Do i Danmark og leder af forbundet ITF Danmark. I denne kapacitet var han indbudt til møde og middag af den koreanske ambassades diplomati.

Mødet omhandlede både en introduktion til principper og træningsmetoder for den lokale forening; men også hvordan et samarbejde og øget dialog med ambassaden kunne øge forståelsen for koreansk kultur i Danmark. Der blev således talt om stort og småt, lokalt, nationalt og internationalt.

Aftenen bød på venskabelige forhandlinger og forpligtende aftaler i en behagelig stemning. En vigtig dialog er skabt og videre invitationer arrangeret af den koreanske ambassade allerede introduceret. Endnu en gang kan Sorø Taekwon-Do Klub glæde sig over sine sportslige og idrætspolitiske bedrifter.

Den koreanske gesandt Jangwoo Yoon var meget betaget af både Sorøs beliggenhed, natur og historie og ikke mindst den historiske bygning han sad i. Betjeningen var formidabel, venlig og professionel. Der var ingen tvivl om at det ikke var sidste gang, Korea på denne måde ville gæste Sorø og benytte sig af netop dette sted.

støvlet katrines hus