Sorø Kunstmuseum holder ikke sommerferie i juni, tværtimod er der masser kunst på programmet.

Søndag den 1. juni kl. 14 kan du opleve en søndagscafé med Ida Marie Hede, der læser op og fortæller om sit forfatterskab. Ida Marie Hede skriver eksperimenterende prosa med et fragmentarisk, billedskabende og hæsblæsende flow og et fabulerende univers med et ofte usædvanligt plot. Bestil plads.

Fredag den 13. juni kl. 14 er det Birgitte Kirkhoff Eriksens tur til at formidle sine favoritværker. Fredagsfavoritter præsenteres en gang om måneden. Bestil plads.

Tirsdag den 17. juni kl. 14 er det atter blevet gylden tirsdag. Det er særudstillingen Butterland, der formidles. Udstillingen involverer blandt andet kaffegrums, de fem mest almindelige plantearter i Danmark, krebsekløer og papegøjer fra Køln, og stiller spørgsmål til den måde vi opfatter naturen i dag. Bestil plads.

Søndag den 29. juni kl. 11.30 er der søndagsomvisning i museets højdepunkter. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt, og det er ikke nødvendigt at bestille plads.

Søndag den 29. juni kl. 13 er der sommerferieværksted for de yngste gæster og deres familier. Det er heller ikke nødvendigt at reservere plads til værkstedet.

Kunst beskues
Kunst beskues