Caroline Henderson, John Andersen, Kjeld Lauritsen, Zididada og Jens Munkholm er blandt de musikere, der lægger vejen forbi Sorø her i starten af foråret. De trykker den af på byens hyggelige spillesteder Vesth Huset og Kulturcafé Ludvig.

1. marts. Plademesse – det bliver et tilløbsstykke, når Vesth Huset åbner for salg af tusindevis af spændende LP-er og CD-er.

6. marts. Rocking Ghosts med legendariske John Andersen i forgrunden spiller denne torsdag aften i Vesth Huset. Kom og syng med.

7. marts. The Blues Overdrive feat. Kjeld Lauritsen giver den gas i Kulturcafe Ludvig. Kjeld kommer med det store Hammondorgel med roterende Lesliehøjtalere og fodpedaler. Det bliver en fest!

15. marts. “Danmarks bedste partyband”, Zididada, giver koncert i Kulturcafé Ludvig. Jimmy Colding laver det om til en fest med hittene ”Zididada-day” ”Happy foll” og ”Princess” og sange fra det nye album ”Fix Your Heart”.

16. marts. Naboerne (Neighbours) Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen synger, spiller og fortæller historier i Vesth Huset denne søndag eftermiddag.

20. marts. Den lokale supersanger, superpianist og keyboardspiller  Jens Munkholm spiller sammen med en af Danmarks bedste guitarister fra The Clifters, Steen Hansen denne torsdag aften i Vesth Huset.

21. marts. Akustisk koncert med Joey Moe åbenbarer en ny side af den populære sanger. Joey Moe er aktuel med albummet “Aurora”, der dyrker de amerikanske rødder. Det sker i Kulturcafé Ludvig.

23. marts. Far og datter, Bibi og Snif, spiller forrygende countrytoner søndag eftermiddag i Vesth Huset.

28. marts. Caroline Henderson, kendt fra Ray Dee Ohh og en lang række anmelderroste soloudgivelser, senest ”Lonely House”, giver koncert i Kulturcafé Ludvig. Kom og oplev en ægte diva. UDSOLGT.

30. marts. Fra Bornholm kommer troubaduren Bjarne Kure til Vesth Huset og synger herlige sange suppleret med skrøner.

Caroline Henderson
Caroline Henderson