Fjorten piger og drenge mellem 6-8 år udviste stor koncentration og kampgejst, da KIDS-holdet i Sorø Taekwon-Do Klub skulle gradueres.

Efter en kort opvarmning stillede de målbevidste elever op på rækker, klar til at høre hvilke prøver de mon ville blive stillet. Der blev talt højt på koreansk af de små, mens de tog stærke armstrækninger. Med spændte arme viste de slag og spark i flere variationer. Først med øvelser på stedet og siden med både spark og slag på puder, som trænerne troligt holdt, så de seje KIDS kunne vise deres styrke og hurtige teknikker.

De gik også teknikker i mønstre og viste stor opmærksomhed omkring det at sidde rigtig, række hånden op og vente på tur.

Da alle nødvendige teknikker var vist, og kroppene ved at være trætte, var det tid til lidt teori. Der blev stillet spørgsmål om Taekwon-Do’s historie, grundlæggeren og hvad Taekwon-Do kan oversættes til. Svaret var uden tøven at Taekwon-Do betyder Fod, Hånd og Kunst.

Slutteligt skulle de opmærksomme KIDS elever give eksempler på høflighed. Stor var tilslutningen til at det måtte være at hjælpe dem der havde slået sig, invitere børn til leg, som var alene og hjælpe mor og far med borddækning.

Det var en stor dag, alle KIDS eleverne bestod og kunne modtage et flot diplom og et nyt bælte.

KIDS trænerne er Michelle Henriksen og Ann Laursen. Eksaminator er International Instruktør Thomas Brandt.
KIDS trænerne er Michelle Henriksen og Ann Laursen. Eksaminator er International Instruktør Thomas Brandt.