Wanted – handel i Holberg Arkaden. I den kommende tid vil man kunne se plakater, der i western-stil efterlyser fornyet aktivitet i den halvtomme arkade. Junior Chamber Sorø (JCI Sorø) har igangsat en konkurrence, hvor der udloves en dusør på 5.000 kroner til den borger, der har den bedste idé til, hvordan vi atter får liv og glade dage i arkaden.

På hjemmesiden www.jci-soroe.dk kan man fra søndag den 13. oktober og frem til den 25. oktober komme med sit bud på, hvad der skal hive handelsdrivende og kunder tilbage i butiksarkaden. Herefter vil den bedste idé blive hædret og belønnet.

“Husk at Holberg Arkaden har fået ny ejer, der gerne vil bakke nye initiativer op – derfor skal man endelig tænke ud af boksen, når man indsender sine idéer”, udtaler foreningens formand Sebastian Christoffersen. 

Junior Chamber er en global organisation for unge mellem 18-40, der ønsker at gøre en forskel i nær og fjern. I Sorø er foreningen særligt opmærksom på sit kriseramte lokalområde, og med kampagnen ”Skyd liv i Holberg Arkaden” håber man at medvirke til positive forandringer i midtbyen.

Udover plakater omfatter kampagnen denne video:

Deltag i konkurrencen