Kommunalvalget nærmer sig med raske skridt, og valgkampen er i fuld gang. I Sorø er der flere nye brikker i spillet om byrådspladserne, bl.a. har Liberal Alliance skabt en lokal forening med Karsten Sabransky i spidsen.

Den lokale erhvervsmand har inviteret partileder Anders Samuelsen til byen torsdag den 5. september 2013. Samuelsen besøger Det Gamle Snedkerværksted, hvor spidskandidaten byder alle lokalpolitisk interesserede på gratis stegt flæsk kl. 18-18.45. Herefter kan man høre Anders’ analyse af den aktuelle politiske situation og deltage i debatten. Det er også en lejlighed til at møde Liberal Alliances øvrige kandidater i Sorø.

Liberal Alliances mærkesager er at få gang i væksten ved hjælp af lavere skat og færre regler. Lokalpolitisk har partiet især fokus på jobcentrene, der har spillet fallit og har brug for gennemgribende forandringer.

LA Sorø ønsker markante besparelser på det kommunale bureaukrati, så vi har råd til ordentlige offentlige kerneydelser som børnepasning, Folkeskolen, ældrepleje og en fornuftig infrastruktur. LA mener, at det er det private erhvervs- og foreningsliv, og ikke kommunen, der skaber velstanden, og derfor skal der være bedre rammevilkår for private initiativer.

Billetter til arrangementet skal hentes hos Dk Indeklimaservice ApS på Alleen 7 D. Billetterne uddeles efter princippet først til mølle, og der er max to til hver.

Læs mere om arrangementet på hjemmesiden www.la-soroe.dk.

Karsten Sabransky og Anders Samuelsen
Karsten Sabransky og Anders Samuelsen