For Sorø Amatør Teater starter sæsonen den 23. september, og de er igen i år på jagt efter nye skuespillere.

I juni opførte amatørteatret ”Tid, håb og ærlighed” med stor succes (se nedenstående fotos taget af Anne Mette Hilker). De fleste af de medvirkende fra denne forestilling fortsætter i den kommende sæson. Men der kommer til at mangle et par stykker, og meget gerne lidt flere mænd. Det gælder om at være ude i god tid, før de interesserede engagerer sig til anden side for den kommende sæson.

Sorø Amatør Teater har en plads til dig, hvis du gemmer på en lyst til at optræde, og vil være med i et udviklende, kreativt og rart samvær med skuespil som omdrejningspunkt.

I denne sæson skal der øves på skuespillet Cyrano De Bergerac med henblik på forestillinger i slutningen af juni 2014. Cyrano De Bergerac er en romantisk og tragisk fortælling om konflikten mellem menneskets indre og ydre. Hovedpersonen er velformuleret, men lader en anden fremføre sine kærlighedserklæringer pga. sit særprægede ydre, som han er bange for virker frastødende.

Der er mange roller i stykket, så alle interesserede kan få en rolle, stor eller lille. Der skiftes mellem at øve på rollerne og få undervisning i teaterteknik, der er relevant for stykket. Hvordan fungerer kroppen på scenen? Hvordan fægter du uden, at hverken du eller din modpart kommer til skade? Hvordan finder du frem til din karakter?

Sorø Amatør Teater har øveaften hver mandag kl. 19-22 i foreningens lokaler på ”Rørstensgården”, Smedevej 51 B, Sorø.

Interesserede kan få flere oplysninger enten på hjemmesiden
www.soroe-amatoerteater.dk, eller ved at ringe til formanden Niels Hilker på tlf. 30 40 05 09.

soroe amatoer teater2
Niels Hilker
soroe amatoer teater1
Birgit Olsen, Niels Hilker, Jeanne Weis
soroe amatoer teater3
Niels Hilker, Randi Jensen, Esben Dam, Cecilia Basler Poulsen