Kongskilde Friluftsgård præsenterer i samarbejde med Sorø Event og Turist en uforglemmelig eftermiddag med jazz i verdensklasse…

TOMAS FRANCK / FRANCESCO CIGNA PÅ RESTAURANT KONGSKILDE
FREDAG 26. JULI KL. 13

Tomas Franck er berømt for sin vældige tone i blæsende hardbop stil med tydelige mindelser om John Coltrane. Francesco Cigna er et hastigt opstigende dansk-italienske guitartalent, et energibundt, der spiller pågående hardbop swing. Kvartetten har Tomas Francks yngre bror Daniel Franck på bas og Johan Kolsut på trommer.

-Vi har de mest fantastiske rammer til sådanne arrangementer, og hvad enten vejret vil være med os eller ej, kan vi tilbyde gode forhold. Selvfølgelig vil det være bedst hvis solen skinner fra en skyfri himmel, og det kan foregå i vores dejlige gårdhave, men ellers har vi jo restauranten med plads til omkring 100 gæster, oplyser restauratør René de la Cruz.

Der tilbydes selvfølgelig lidt spiseligt i forbindelse med arrangementet, og man kan bestille en menu med 2 store frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat for bare 99 kr. eller helstegt oksefilet med flødestegte kartofler for 149 kr.

Bestil bord på tlf. 40 35 79 25 eller på info@d-kf.dk

Tomas Franck
Tomas Franck