Musikteateret Bravour præsenterer årets juleshow i Sorø – “Et grin i mørket – et vaskeægte juleshow”. Juleshowet har premiere den 12. december kl. 18 og spiller efterfølgende den 13., 14. og 15. december. Det sker i Lynge Forsamlingshus.

Juleshowet er musikteateret Bravours anden forestilling, og der er lagt i ovnen til et brag af et show. Teatret har allieret sig med rigtig dygtige tekstforfattere, som har skrevet tekster til nogle af Danmarks største revyer, bl.a. Revyernes Revy, Studenterrevyen og Næstved Revyen. Musikken leveres af Bravours fantastiske 4 personers showband og maden bliver lavet af teatrets eget hold af rutinerede kokke.

Kostumerne er arvet fra selveste Cirkusrevyen, og skuespillere og sangere er garvede medvirkende fra blandt andet Ruds Vedby Borgspil.

Aftenen vil forløbe således, at der kl. 18 serveres en stor julebuffet, med alt hvad hjertet kan begære. Dernæst vil selve juleshowet gå i gang på scenen, hvor Bravour garanterer for et godt grin og god underholdning med det meget roste revyhold. I pausen vil der blive serveret risalamande, og Bravour giver kaffen.

Som noget ekstraordinært vil der efter det forrygende juleshow komme en DJ og spille op til dans indtil kl. 02 (dog kun fredag og lørdag). Her vil det være muligt at købe gode drinks til gode priser og holde et brag af en fest!

Billetter kan købes på Sorø Turistkontor.

Fra 2011-revyen