November er en travl måned i Kulturcafé Ludvig, der blænder op for en bred vifte af musikalske oplevelser.

Den 10. november kl. 20 byder Billybobbers på fest og rock’n roll. De fire musikere, der tilsammen udgør rockabilly bandet, er måske i virkeligheden født fem årtier for sent. Hør dem fortolke Elvis, Johnny Cash, Roy Orbinson og mange flere, som sprunget ud af 50’erne. Husk brylcreme og dansesko.

Den 15. november kl. 19 vil Lillian fra Bornholms Højskole formidle Otto Brandenburg i ord og toner. Fortællingen om Otto Brandenburg og hans spændende liv bliver krydret med både solosange og fællessange. Bjarne, Leif, Klaus og Calle er med på scenen.

Den 16. november kl. 20 er der dobbeltkoncert med Laura Mo og Pil & Liv. De nye danske navne er aktuelle med pladerne Motel og Hangovers.

Den 18. november kl. 14 er der atter søndagscafé. Dagens sangtema er Navne. Kom og syng med, mens du nyder en kop kaffe med kage.

Den 30. november kl. 20 spiller Peter Brander med band. Peter, der har været lydmand og producer for utallige danske rock- og popikoner, giver publikum en guitaroplevelse af de helt store.

Peter Brander spiller blues