Kirsten Stoltze Møller er indehaver af Livrig, der importerer bæreseler til babyer fra det amerikanske firma ERGObaby.

På hvilken årstid synes du Sorø tager sig bedst ud?
Jeg nyder særligt efterårsmånederne på solskinsdage. På det tidspunkt står skovene i fantastiske farver, bladene falder, mudderet pladrer og luften er klar og frisk. Vandet i Sorøs smukke søer får en ordentlig mavepuster, og der bliver plads til fornyelse efter en varm tung sommer. Alt virker mere levende, selv i byen hvor vinden op gennem Storgade trækker i markiser, parasoller og tøjstativer. Folk bevæger sig mere livligt for at holde varmen og får friske kinder. Og så elsker jeg mine gummistøvler og regnfrakke fra Lis Gunde. Det er vel lidt mere normalt at have det udstyr på om efteråret

Sorø Kommune har lige ansat en ny bosætningskonsulent, Mette Kaae – hvad bør Sorø gøre for at få flere til at bosætte sig i byen?
De bør skabe nogle flere attraktive byggegrunde med skøn udsigt til vand og skov. De bør invitere børnefamilierne hertil med fokus på nye naturlegepladser. De bør gøre alt hvad de kan for at skabe opmærksomhed omkring de mange fine begivenheder, der foregår i Sorø bymidte mange weekender om året. Især er der mange gode og gratis oplevelser for børnefamilier på museer, bibliotek og i flere af byens butikker. Det skal vi være stolte af.

Kommunen har også ansat en erhvervskonsulent – Peter Fjerring. Har du nogle gode råd til ham?
Hold endelig fast i muligheden for netværksmesser. Han bør løbende kontakte alle firmaer i Sorø, nyopstartede, tilflyttede som eksisterende og tilbyde sin rådgivning. Dermed skaber han automatisk netværk imellem virksomhederne, fordi han har en finger i jorden omkring hvilke fokusområder der eksisterer i Sorø.

Flere butikker og kulturinstitutioner i Sorø fejrer halloween – gør du?
Nej, jeg fokuserer mere på årstiden mht. særlige tilbud på relevante produkter.

I Sorø starter juleforberedelserne allerede primo november – hvornår og hvordan starter du juleriet?
Jeg kommer med nogle særlige pakketilbud i november og december måned, i håb om at der kommer til at ligge mange ERGObaby bæreseler og tilbehør fra Livrig under træerne for tryghed, nærhed og overskud i de danske småbørnsfamilier i det nye år.

Kirsten Stoltze Møller med baby i ERGObaby