Sjov med papir. Børn fra fra 6 år og opefter (og deres forældre, bedsteforældre m.fl.) kan komme og folde papir til isbjørne, flyvere og æsker, eller klippe og klistre karton til bogmærker, fødselsdagskort og uroer.  Torsdag den 5. juli 2012, kl. 10-16.

Sjov med paptallerkner. Hvordan bliver en paptallerken til en kat eller en bamse eller noget helt andet? Denne torsdag er der rig lejlighed til at bruge fantasien, når Børnebibliotekets paptallerkner skal have nyt liv. Vi laver dyr og sprællemænd og hvad vi ellers finder på. Torsdag den 12. juli 2012, kl. 10-16.

Gøgl og glade dage. Gøglerworkshop for børn fra 6 år og opefter. Børnene får lært at jonglere, balancere med tallerkener på pind, gå på stylter, ligge på søm og meget, meget mere. Det foregår i Bibliotekets gård. Torsdag den 19. juli 2012, kl. 10-13.

Lær at spille Magic kort. Rollespilsbutikken Andros fra Ringsted kommer på besøg og lærer fra sig. Kom og få et gratis magic-deck (et sæt kort). Lær spillet og spil mod Andros folkene. Der er præmier til vinderne. Torsdag den 26. juli 2012, kl. 10-14.

Sjov med PlayMais. Kom og lad kreativiteten blomstre med de spændende PlayMais klodser. PlayMais består af majsstivelse, vand og levnedsmiddelfarver. Takket være majsstivelsen kan klodserne nemt klistres holdbart sammen ved at fugte klodserne en lille smule med vand. Torsdag den 2. august 2012, kl. 10-16.

Fri entré til alle workshops.

PlaiMais